Saturday, January 22, 2011

Apabila khurafat buat diri ini menjerit.

Hai kalian, semalam diri ini, Awien, Kiki, dan Faiz ke Times Square menonton Khurafat.

Kalian semua yang suke cerita hantu harus la pergi menonton cerita ini ye. Seram gile gua cakap same lu. Sebab diri ini penakut, memang seram la cite ni. Tak senang duduk sepanjang cerita, yang si Awien boleh tido pulak sebelah aku, yang kiri aku dah la takde orang, memang nanges la. Oke tipu tak nangis pun, tapi memang tengok tutup mate la, baik tak payah tengok, tapi nak tengok jugak sebab best.

Part dalam kereta tu la seram. Jerit-jerit diri ini, Awien and Kiki. Haha. Orang depan kalau boleh nak toleh belakang pastu tepek dahi kami je, tapi sebab diorang pun takut diorang jerit jugak. (&^^&$%#@&%*^&(.

Baiklah.

Lepas ni kalau memandu sorang waktu malam takkan memandu sorang-sorang pastu tengok cermin belakang buat-buat terkejut, bukan terkejut sebab ade hantu, tapi terkejut tengok kereta belakang. Haha bodoh. Kereta pun takde, apetah lagi lesen.

Lepas tengok cite tu, terus diri ini berase kagum dengan sape-sape yang bekerja kat bilik mayat tu. Wa salut lu la beb. Memang terpakse jadi berani.

Serious seram, serious takut.

Kalau awak cakap 'Hekeleh bukan seram pon, bukan takut pon', meh saye stalat dahi awak sebab saye ni memang penakut, lipas pun takut, apetah lagi kalau nampak hantu betul betul depan mate.

Mati kat situ jugak.

Oke bye.