Tuesday, January 25, 2011

Aku harap kau tertarik nak bace.

Kalau kau nak sombong dengan aku, kau boleh pegi jahanam.

Bile orang mengata buruk pasal kau, cakap bodoh tentang kau, tolong terima sebab memang kau macam tu.

Tolong sedar, ke tak reti nak sedar?

Nak aku tolong sedarkan? Ah takde, kau pergi sedar sendiri.

Kalau kau tertanya kenape, pandai pandai la kau muhasabah diri.

Bukan nak cakap banyak, bukan aku pun tak sedar diri, tapi kau kampuang yang tak reti nak appreciate orang lain. Sebab kau macam haram, sekarang.

Dulu bolehlah, kau naive, kau tak kenal dunia luar, kau tak reti nak bercampur dengan orang, tapi bile kau dah reti semua tu, yang lame kau sampahkan. Sebab ape? Sebab kau sampah yang ulat sampah pun jijik nak jilat.

Tolong, matang, tolong, jangan lupe daratan, tolong ingat balik ape kau dah buat.

Lelaki bodoh yang cube berlagak cool dan pandai dan aku-hensem-semua-awek-cun-aku-nak-try macam kau memang mintak maki aku je. Bile dah kena pulau tau pulak marah. Serves YOU right.

3 kali aku nak ulang.

KAU MACAM HARAM.
KAU MACAM HARAM.
KAU MACAM HARAM.

P/s: Yang tak berkenaan jangan terase ye.

Bye.