Friday, February 11, 2011

Telefon,telefon berbunyi.


Hai kawan kawan, hari ini hari bertuah saye. Biase la, langit tak selalunye mendung, awan tak selalunye kelabu, matahari tak selalunye gerhana. Oke diam sekarang.

Baiklah.

Kenape saye bertuah, kerana saye telah mendapat semula telefon bimbit saye yang hilang tempoh hari. Yahuu! Baru saye tau, henfon saye ni merajuk sebenarnye, yelah, mane tak merajuk, asyik cakap depan dea nak beli henfon baru je, LG Lolipop la, Nokia C3 la, Blackberry Red Torch la, ape la. Baiklah telefon bimbit, selepas ini tidak lagi saye mendua tiga lapan kan awak. Saye setia je dengan awak oke? Awak pun Blackberry Red Torch saye jugeee.

Tapi sabar ye telefon bimbit, saye akan ambil awak semula pade ari Isnin, kerane department pun dah tutup.

And, thanks Puan Intan dari Accounting department, kerane telah bersusah payah telefon kawan saye dan ayah saye. Malu kiteewww.... +_+

Awak jangan tanye saye macam mane telefon bimbit saye boleh sampai ke Accounting department, saye pun tak tahu ceghitee dea. Kite tunggu Isnin nanti




Same tak telefon bimbit kite ngan Blackberry Red Torch? Same an an an an an?

Oke bye!