Tuesday, February 15, 2011

Wayang percuma

Hai kawan kawan, macam dah lame tak update. Perrgh gedik. Oke baiklah.

Tadi saye dan kawan kawan pergi melihat oke bukan pergi melihat tapi terserempak dengan sebuah bas yang terbakar, lantas saye yang ternampak dulu menjerit jerit dalam kereta bus on fire! bus on fire! lalu Faiz pun mendrift keretanye 45 darjah untuk patah balik dan mempakir keretanye di tepi jalan semata mata untuk menonton bus on fire itu tadi.

Kemudian saye pon pergi beli satu set besar popcorn termasuk air coke 3 bijik.

Oke baik, tipu jeeww.

Tapi memang betul la part park kereta tepi jalan and tengok api menjilat bas macam anjing menjilat muke tuannye.

Punca bas terbakar tak pula kami ambik tahu, tapi yang pastinye bomba laaammbaatt sampai, api dah kecik macam lighter baru sampai, polis pon sampai lewat, maka kami sempat berfotoshoot di samping bas dan merakam video.

Nanti la saye upload gambar rajah nye oke?

Ni saye hadiahkan karikatur untuk awak sebagai gambaran sedikit


yang oren oren tu api yang marak. Nak lukis kepulan asap hitam, tapi kite tak pandai laaaa T_T

Oke bye! 

P/S: Jangan biarkan bas anda di jilat api.