Thursday, February 17, 2011

Perihal muntah berganti

Tipu je kan cakap nak upload gambar bas terbakar. Baiklah memang haritu kite tipu je cakap ade gambar, oke tak memang ade gambar tapi malas nak upload. Hahaha. Keling la seehhh. T_T

Mulai minggu ini minggu depan minggu depan cuti sekolah minggu depan depan habis cuti sekolah masuk bulan depan depan depan nye kami ahli persatuan Higher National Diploma In Computing Software Development akan muntah dengan assignment assignment yang akan di berikan oleh para guru. Maka bersedialah dengan status status kami yang akan buat anda semua pun muntah sekali. Sile muntah sekarang kalau mahu.

Sekarang dah dapat 2 assignment, baru dapat minggu ni satu assignment Software Testing. Budak budak junior pun dengar cerite dah dapat assignment database, mesti diorang dah start muntah dulu. Pastu kawan kawan Business ke Accounting ke Agro Business diorang makan muntah pastu jadi badang pastu oke bye.

Oke lah, selamat mensibukkan diri dengan assignment kawan kawan.

Love you, muah muah! *muntah

Bye!