Saturday, February 19, 2011

It Girl

Hai kawan kawan. Well I'm alone at home. Home alone. Pernah tengok cite Home alone? Oke bye. Takde kene ngena pon.

Kerana seorang diri di rumah, memang wajibul ghunnah la berentry baru. Biase la, budak budak rumah semua balik, minggu ni minggu tinggal bertiga dengan kakak and Kiki. So bile kakak and Kiki keluar dating, memang orang takde pakwe ni tinggal sorang sorang la kat rumah. Padan muke aku.

Sambil online sambil tengok cite Sudu dan Garfu. Kelakar la seehh cite ni. Haha. Duk senang lenang macam keje jage nursery je kan, padahal pelajar KPM yang punye assignment. Baiklah kejap lagi saye sambung buat esaimen ye. Nak rehatkan otak sekejap saje.

Sebenarnye entry kali ni takde ape ape nasihat pun. Cume berase blog ni peneman di kale sepi. Kalau blog ni orang, dah lame dah mintak kapel.

Kawan kawan, game It Girl kat Facebook tu seronok la kan?

Oke bye!