Monday, March 7, 2011

Amie dan Rexona

Hello U oollssss. Amboi gedik seh.

Terase nak jadi Gadis Sunsilk gedik gedik pulak nak cakap pasal

Dah boleh agak sekarang gurlsss??? Gurls je okay, lelaki kau tak payah sibuk, tapi kalau dah keti bus tu pegi la carik Rexona Men. HAHAHA! Sekarang nak cakap pasal Rexona Women maknenye untuk Women take note untuk yang keti bus macam aku eh salah macam Acik, Kiki, Akak dengan Pika. Diam tak payah gelak.

Well well well, sebagai pengguna setia Rexona dari umur 13 sampai tua bangka 21 ni, memang Rexona je lah yang tercalit kat ketiak ni, tiada lainnya ye kawan kawan. Kau cakap kat aku ape jenis Rexona yang aku tak pernah beli, semua warna aku dah cube dari yang Women punye sampai yang Teens punye pun aku pakai. Macam Kiki, favorite dea yang Teens warne biru tu. 

Kepade siapa yang tak pernah cube Rexona mai sini adik kakak mai sini tengok cek nak tunjuk kat hampa

Kau jangan carik ni kat Tesco, yang ni takde kat Malaysia, nak tau ape ade kat Malaysia, kau pegi carik kat kedai kedai ketiak sekarang okay bebeh. Tapi warne warne di atas memang warne warne sebenar la.

Oke lah taknak membebel banyak, nanti nampak bodoh.

Sebenarnye Rexona ade keluar produk baru Rexona for Women Powder Dry. Botol dea kaler kuning, ingat KUNING. Sebab nombor 1 biggest fan of Rexona jyeaahh bebeh, maka BYE NAK PERGI GUARDIAN SEKARANG BELI.