Friday, March 11, 2011

Movie best minggu ini.

Hello U ooollsss. Gedik. Hye kawan kawan.

Esok kite nak balik Jayyybbeee.. Jangan jeeyyyleesss. Bak kate Idi, apesal kau gedik sangat hari ni. Bodoh Idi. HAHA. Baiklah. Esok kite akan pulang ke kampung berjumpa emak dan ayah. Yahhuu!! Tak sabar nak balik, rindu Hero.

Sebelum balik, pergi tengok wayang dulu, Hikayat Merong Mahawangsa. Kalau bace status Facebook kite mesti tahu betape gediknye nak bagitau semua orang betape best nye cite tu.

Syabas kepada KRU kerana berjaya menghasilkan satu satunye cerita lagenda yang boleh diibaratkan macam cerita Prince Of Persia, tapi versi Malaysia Boleh! Berasa bangga dengan director cerita, Yusry. Bangga bangga.


So, ape lagi, pergi tonton oke. Support cerita Malaysia dulu sebelum tengok Rango!!! Hehehehe. Balik JB nanti nak pegi tengok Rango pulak. Nak tengok macam mane suare Johnny Depp jadi kartun. Nak buat macam mane, peminat setia Johnny Depp. Crryyy beyyybeeyyhh!!


Bye!