Wednesday, March 30, 2011

About 'Amie Mede'

Yo wazzuupp. Haha.

Kalau anda semua search Amie lepastu tibe tibe ade name Amie Mede, jangan risau jangan takut jangan ingat tu pelanduk dua serupa atau stalker Amie Hamidi, lepastu inbox aku kat Facebook cakap ade orang lain selain Amie dekat Facebook nak jadi poseur. Perrghh jangan begitu kawan kawan. Itu aku la tu buat 2 account.

Meh nak cerita supaya kalian semua tak kompius lantas pegi block 'Amie Hamidi' dan 'Amie Mede' sekaligus. Peerrgghh sedeh gua beb.

Hahaha.

Yang 'Amie Hamidi' tu memang dah di sah Mark &^^%$#^*& punye, yang 'Amie Mede' tu pulak semata mata untuk main It Girl SAHAJA. Takde niat untuk curang lepas tu buat account baru untuk mengorat boyfriend baru. Tak tak tak. Dan yang di-add pun hanya kawan kawan yang maen It Girl SAHAJA. Hahaha! Taksub nak mampus main It Girl. Eh Amie, kau pegi kawin dengan It Girl kau sekarang. Eh mane boleh haram, nanti kena buang negeri.

Tapi kalau yang lain lain nak saje saje add pun takpe.

Baiklah. Thats all. Jangan kompius.

Bye.