Saturday, April 2, 2011

Berbaloi penat

Sebab ape berbaloi penat, sebab ade orang belanje kite kasut Cotton On.

Haaa. Tadi kite pegi Midvalley sorang sorang. Jumpe someone. Dating. Jangan jeles kawan kawan eh. Sebab dah lame tak keluar naik bas lepas tu naik bas lagi lepas tu tunggu KTM naik KTM lepas tu terhimpit himpit tersemput semput so kite sangat la penat.

Penat bukan sebarang penat ye kawan kawan, penat ni penat nak mampos. Dalam KTM macam pergi sauna, kalau kawan kawan semua nak pergi sauna murah, kawan kawan semua boleh naik KTM dari Seremban sampai KL Sentral hari Sabtu dan Ahad, hari biase pon boleh, tapi time orang balik kerja. Sekian terima kasih.

Sampai sampai stesen Midvalley, that someone dah tunggu kite. Hehehehe so sweet. Lepas tu dea tengok kite berpeluh peluh dea lap peluh kite pastu belanje aiskrim. Oke tak, tu tipu.

Sampai sampai terus terkam wayang, nak tengok cerita Rango! Tapi tak kesampaian, sobsob, cerita Rango pukul 6 petang la pulak, lewat sangat, marah, kite pon bom wayang Midvalley. Oke tak, kite tipu lagi.

Lepas tu kite pergi makan sebab kite lapar tak makan dari pagi. Someone tu pulak dah makan dulu, kuang hajo tak tunggu, part ni tak sweet. Piiggiidaah.

After that, cewah after that konon, oke lepas tu kami pun pergi shopping. Yahu! Semua store sale, rambang mata, tapi apakan daya duit tak meriah, so kite pon window shopping aje. Tapi orang tu baik, dea pon belanje kite kasut. Heeheeheee. Malu kite.

Well baiklah, nanti kite dah kerja dah kaye duit berkepuk kite belanje awak dompet Roxy kegemaran kite tu okay. Yang besar yang kite suke tu oke.

Baiklah, terima kasih Pika, sudi dating and belanje kasut. Malu I.

Oke bye!

Random

Hai kalian. Baru-baru ni malas nak update blog, rase macam semua orang pun dah malas nak update blog sebab semua orang sibuk maen It Girl. Perrghh beb, gua cakap sama lu sekali main komfem tak berenti punye. Haha! Biase la perempuan, sape tak suke shopping, sape tak suke melawa, sape tak suke mengorat lelaki pastu tinggalkan, hahaha! Kalau realiti life dah macam tu apatah lagi kalau buat game pulak macam tu. Lagi satu beb gua dah level 23 sikit lagi nak level 24 and gua dah beli kereta harga 4000 beb, kalau bawak pegi showdown dapat markah lebih beb, kompem menang beb. Diam lah Amie, oke baiklah. Niat di hati nak bagi kawan kawan di luar sane yang tak main It Girl tu tertarik jugak nak main, ha lagi satu kau tak tau 2 orang kawan aku laki main It Girl tau, haaaaaa....... hehhehhehhehh.

Enough pasal It Girl.

Aku ade 4 assignment nak kena setel bulan nie. Rase macam setiap minggu kena hanta assignment, bukan rase dah memang setiap minggu kena buat assignment dan semua orang semester aku komfem pasti dan yakin akan mula sibuk start minggu ini dan minggu depan dan depan dan depan. Selamat muntah kawan kawan.

Aku pun sibuk jugak ni nak prepare fizikal mental untuk assignment Network hanta 11 April hoi hoi hoi. Puan aku cakap kau buat lah lambat lambat, delay delay lah lagi tak tidur malam kang baru tauhu.

Baiklah, enough pasal assignment.

Ade satu benda aku rase aku perlu cakap, if you start to feel like you don't have the strong feeling anymore towards your partner, why don't you tell your partner to start thinking about ways to handle it instead of having somebody else. It's not fair.

Kan?

Oke bye busy, nak maen It Girl.