Tuesday, May 10, 2011

Perasaan bile assignment tibe tibe hilang punah hancur berkecai sekelip mata

Oke tajuk je dah memberi tahu hal sebenar.

Patut harini kami semua kena hantar assignment Software Testing kan. Tapi malangnye tak dapat nak siapkan malam tadi sebab melampau susah, so ingat nak hanta tepat pukul 5 waktu Puan dah bersiap sedia nak balik.

Sebagai seorang student, kite memang patut prepare mental dan fizikal bile kejadian kejadian macam ni berlaku. Kite tak boleh cepat melatah, kite tak boleh terlalu tension dan kite tak boleh terlalu marah-sedih-kecewa-depressed-amik-pisau-bunuh-diri. Sebab benda benda macam ni PASTI akan berlaku, samada dari kecuaian kite sendiri, atau ape ape sebab yang berlaku.

So, balik kepada cerita tadi, bile semua dah setel tinggal lagi 2 topik nak kena cover untuk D1 dan D3, pukul 4.15 saye dapati assignment saye tu hilang, takde, kosong, tak save. PELIK. Tapi tak menjerit, kawal perasaan, tenang. KENAPE MICROSOFT WORD INI TIDAK MENGAUTOSAVE KAN KERJA KERJA SAYE? Kenape? Oke dah, benda lepas usah di kenang. So buat je balik dengan tenang. Dengan bantuan Kiki yang baik, semua pun dah setel. Esok aje hanta. Maaf Puan, esok saye explain. Teeeheee. 

T_T

Semester lepas pun pernah kena, waktu buat assignment Office Solution, web design dah setel semua tinggal nak upload ke internet je, tibe tibe semua kerja hilang habis hancur punah harapan. Tapi takpe buat balik semua last minit, nasib baik Encik Mickey Mouse baik bagi Distinction.

Baiklah.

Motif, majulah sukan untuk negara.

Bye!

Just for laugh

Sedang search hero idaman hati Adi Putra, tibe tibe keluar ni



T_T



Ape ni? Ape ni? Ape ni? Ape ni?

Mane Adi Putra idaman kalbu????






















 Selamat setelkan esaimen kawan kawan!