Tuesday, May 17, 2011

Entry untuk Acik

Hai geng, harini rase macam tak sihat, tak tau la tak sihat nak demam atau tak sihat sebab tak mandi lagi. +_+

Hidung berair tak nak benti, dalam badan macam panas tapi kulit dahi tak panas lagi. Takpe jangan risau masih boleh makan biskut jacob lagi.

Hari ni merupakan hari yang sangat sedih. Acik, housemate ku dah pun ambik semua barang dea balik. Seeing her pack all her stuff and go macam tengok peserta Akademi Fantasia yang part diorang tarik beg turun pentas tu. Oke tak, maksudnye feeling sedih tu sangat terasa. Entah bile boleh jumpe Acik lagi, entah bile boleh gossip dengan Acik lagi, entah bile boleh warna kan rambut Acik lagi, entah bile boleh cabut bulu kening Acik lagi walaupun tarik bulu kening tak berape nak pakar tapi at least takdelah buruk macam time Acik trim bulu kening kat kedai mane tah sampai bulu kening macam bulu kening amoi cina tua. Oke Acik maaf.

Walaupun Acik punye rumah takdelah jauh tara mana, Putrajaya je, tapi we'll see je lah nanti. Anyway and anyhow, I'm gonna miss her so much. Sebab Acik selalu menceriakan hari hari dengan membuat lawak lawak bodoh yang kadang rase nak tajang je. Haha. Nanti sape lah akan bergosip dengan aku time tengok Showdown. Aiihh. Seriously Acik, if you read this, do miss me like I miss you keyh girlfriend.

Kawin jangan lupe jemput.

Bye Acik, selamat tinggal, selamat berpractical, selamat tinggal romeo eh salah juliet, jage diri baik baik, nanti kite masuk MSU same same. Ceh. +_+

Sangat bersyukur kerana dipertemukan untuk menjadi kawan yang baik. Thank you Allah.




In case rase macam eh bukan ni ke pompuan yang kat program Astro Kata Kau Raya 2010 tu? Ha'ah budak ini lah!
 >.<


Semester 2 mase duduk asrama. Rase macam nak LOL bile tengok gambar ni.


Acik, aku tetap rase dalam gamba ni kau pegang ******. K bye.


Yang akan merindui Acik,
Amie.