Thursday, June 9, 2011

Kenape tidak Kl Gangsta?

Hai geng.

Tadi pegi tengok Super 8,memang best tak menyesal punye tengok.Tapi kalau tak minat Steven Spielberg punye cerita tak boleh nak cakap ape la kan.Mungkin orang Malaysia lebih suke cerita Shamsul Haslam kan sebab tadi cerita Kl Gangsta semua sold out.Atau rakyat Malaysia semua gangster2 belaka?Eh jap,cite tu cite Shamsul Haslam ke?Oke bye.

Bukanlah diri ini taknak sapot cerita Malaysia,no,gua tengok ape Nur Kasih haritu.Haaa.Dan,walaupun ade Adi Putra yang setiap kali iklan sabun breeze mak gua akan cakap 'Ni yang awak gile gile kan tu'.Pastu mule la mak cakap,macam Shah Rukh Khan kan?Jap sekarang aku yang minat ke mak?Oke2,sambung kenape aku taknak tengok Kl Gangsta,sebab oke,same je sebabnye dengan kenape aku tak tengok Kongsi.Boleh fikir sendiri sekarang.Haha.Tapi kalau sape2 nak bagi aku cite tu secare percume,aku terima je seadanya.Sekian terima kasih.

Anyway,tadi pakcik teksi yang aku naik tadi cakap aku lembut orangnye sebab suare aku lembut.HAHAHA!Aku suke first impression!Haha.Baiklah baiklah.

Ape ape pun,selamat menjalani hari hari korang dengan penuh bermakna oke.

Assalamualaikum!

xoxo