Saturday, June 25, 2011

Padan muke aku

'In this california king bed...-California King Bed by Rihanna'

Entry kali ni akan beremosi sikit.

Kadang-kadang bile kite selalu live in denial,lame-lame kite yang akan tak puas hati,tak senang duduk,rase bersalah,rase menyesal,sedih,geram semua lah.Betol tak?

Sebagai contoh,kite pasti kite suke kat seseorang ni,tapi kite tak sampai hati nak bagitau,bukan tak sampai hati,tapi kite seboleh boleh nak deny benda tu.

Sebab kite dah terbiase live in denial.Sampai semua benda kite nak deny sampai rase menyesal,sampai bile orang tu ade someone else baru hati nak retak.

Faham tak? Oke bye.