Thursday, June 30, 2011

#1

Adekah aku yang lame kerana baru mengetahui Yahoo!Mail telah mengupgrade kan diri beliau? Anyway cool features baru dea. Boleh cekcekcekidaauuut sendiri dengan membuka email kalian semua dan check inbox.

Setelah agak sekian lame berhutang dengan P1 Wimax, akhirnye P1 berase kasihan dengan diri ini dan memberi reban eh tak rebat dan diskaun yang hampir meluruhkan jantung dan terus langsai hutang serta merta dan hai semua boleh boring tengok Amie Hamidi asyik online dan update blog 25 jam sehari 8 hari seminggu this is best bro. Oke nak cakap pasal Maharaja Lawak dah so yesterday dah. Kalau cakap dengan Farah pasal lawak lawak ML semua mesti dea tanye 'Ape tu?' pastu jenuh la kami sekeluarga nak explain kat dea lawak lawak ML. Haish. Oke dah.

Kite stop untuk maghrib kejap. Bye. Macam rancangan siaran langsung.