Friday, September 30, 2011

Nasihat kakak Amie yang tak berupa nasihat.

This past few days is pretty messed up dan sungguh beremosi. First knowing a close friend of mine unfriend me on Facebook. Second,  my Mak stays home alone without Ayah cause Ayah balik Kuala Kangsar and Mak cakap she's not feeling well. Then the latest one, I had a fight with kekasih and I cannot handle the problems anymore dan started crying like a baby. Such a cry baby. Tak cool langsung. Jadi maafkan saye kalau status di Facebook semua mintak lempang.

Jadi kawan kawan sekeliling paling memainkan peranan penting di saat saat sad feeling mula menguasai diri. All you got to do if things like this happen is locked yourself up in your room, alone. Dan pandai pandai lah nak buat ape. Kalau rase perlu kawan dan luahkan perasaan, then go find your friends, share your problems if it's necessary. If you don't feel like telling your friends, then simpan. Dengar la lagu ke hape ke.

Kalau tanye aku buat ape saat saat sedih teruk tadi. Ni lah jawabnye,



Kehkehkeh. And I thanked housemates as well, sebab diorang kadang kadang rajin masuk bilik lepak berbual bual dan kadang kadang marah sebab 24 jam mengadap benda ni ja.

K? Kbye.