Thursday, October 6, 2011

Amie yang sedang bersedih

Hai Encik Blog, sorry update tetengah pagi cenggini. Kite tak boleh tido la kengkawan. Runsing sangat sampai tak boleh tido dibuatnye.

Yang ketama, kite runsing sebab kite tak dapat pegi Rockaway 2011.
Yang perdua, kite runsing sebab kite takde duit nak beli tiket Rockaway 2011.
Yang pertiga, kite runsing sebab kite tak dapat pegi Rockaway 2011 sebab kite takde duit yang cukup untuk pergi Rockaway 2011.

Faham tak perasaan runsing tu dan terfikir fikir sampai tak boleh tido tu? Bukan nak cakap ape la, bukan gedik mengada la, tapi kite nak pergi sangat sebab kite number 1 biggest fang of The Used k. Kalau number 1 biggest fang, nape tak kumpul duit macam sebelum sebelum ni pegi Paramore dengan MTV World Stage kan? Jawapan simple aku boleh bagi sebab aku perlu duit yang dikumpul itu untuk perbelanjaan lain yang lebih penting. Jangan cakap banyak la, kite dah buat checklist k untuk senarai keperluan dan kehendak. Maka duit bulan ni lebih tertumpu kepada keperluan, maka kehendak untuk ke Rockaway 2011 perlu di lupuskan dan di tolak tepi. Nak buat macam mane, dulu mase SPM kite ambik Ekonomi Asas k.

Yang buat kite bertambah runsing nye tu, bile kawan IM bertanya perihal ini,


hmmm sedih dibuatnye tak dapat pegi berduet dan sing along bersame The Used. Aku sampai mimpi mimpi kot malam tadi yang ade orang bagi aku tiket Rockaway secare percuma. Haiihh. 

Mungkin sekarang atau esok, atau luse The Used telah sampai di Malaysia ini dan menunggu kedatangan ku ke Rockaway, tapi maaf The Used, I cannot, I cannot. T___T

Kkbye. Nak sambung sedih.