Monday, October 31, 2011

Perihal musik pilihan

Semua orang suke dengar lagu, tipu kalau kau langsung tak dengar lagu dan tak sing along bersama artis pilihan kalian. Even aku mase kecik dulu dengar Raihan pun dah terer sing along dengan Raihan sambil ulang ulang video video mereka.

Ade setengah orang dengar lagu dan suke ikut gaye pakaian artis pilihan mereka. Ade setengah orang pakai macam ni,


tapi dengar lagu AXL, ST12 dan Super Junior. Mungkin lagu lagu ST12, AXL, dan Super Junior lebih menyerlahkan lagi perwatakan hati nurani dan pendirian beliau.

Kadang kadang dengan lagu lagu yang mereka dengar, kite sendiri boleh nilai hati dan perasaan diorang macam mane. Betol tak betol? Tak betol tolong jolokkan. 

Dan jangan terkejut kalau yang ayu bertudung litup pendiam penuh lagu lagu Korn dalam playlist MP3.

Motif, jangan cakap orang teruk melalui lagu yang mereka dengar. Tapi aku sungguh tak boleh terima lagu CINTA MUKA BUKU NAJWA LATIP.

T____T 

Maaf peminat Najwa Latif.


K babai.

p/s: Khamis ayuh pulang ke Johor Bahru!