Wednesday, November 9, 2011

Random

Semester ni sangat lah tak sebusy semester semester lepas. Bile tengok kawan kawan lain semua busy stress tension post bermacam macam status sedih terus terase kesian kerana pernah mengalami nye dulu. Kalau dulu lepas satu assignment terus muntah buat assignment lain tanpa rehat tanpa tidur oke tipu. Tapi busy. Semester ni disebabkan cume mengambil 3 subjek, maka tak pernah delay hanta assignment, tak pernah tak cukup tidur, tak pernah kurang rehat, tak pernah tak balik JB acap kali cuti. Cehhuwawa.

Macam tu pon, masih tak bersyukur lagi, masih suke tangguh keje lagi, masih suke tak tidur malam semata mata nak buat assignment, masih suke berlengah lengah dan masih suke buat assigment last minit macam sekarang, tunggu assignment Java yang mengambil masa 3 minggu baru siap hari ni padahal dah dapat assignment tu sebulan yang lepas baru nak serabut kepala fikir assignment Quality System dan Software Development yang kena hanta bulan ni jugak.

Mesti tak faham kan?

Oke bye.