Friday, November 11, 2011

Emosi perempuan

Perempuan memang cepat beremosi. Tapi, ape kurang nye lelaki. -__- Tapi biaselah, perempuan emosi dea lain macam sikit, nak nak kalau time time tengah datang period tu. Jangan nak sangkal lagi. Nononono.

Maka dengan sebab itu, kalau kite tengok peratus status emosi Facebook, lebih ramai perempuan yang suke berstatus emosi berbanding lelaki. Bukan lelaki takde langsung status emosi, adeeeeee, tapi tak se-emosi status emosi perempuan. Kau tengok berape banyak ayat emosi aku gune.

Dan biasenye, mereka mereka ini berpeel begini mungkin disebabkan family, kawan kawan, kerja sekolah, assignment, kucing jalanan makan makanan beliau, komuter penuh pade hari minggu dan musim musim perayaan, dan ofkos perselisihan faham dengan kekasih. Bile perempuan beremosi, otak mereka kurang memainkan peranan di saat saat emosi menguasai diri. Maka dengan sebab itu, Facebook mereka perlu mendengar setiap luahan hati mereka, instead of pergi carik kawan terdekat untuk share problem, mereka lebih gemar mencari Facebook dahulu untuk meluahkan isi hati.

Jangan risau, Facebook memang BFF kiteeww.

Sampai ayat kat atas ni, aku teros takde idea nak tulis ape lagi. Tu la demam lagi.


Oke bye.