Monday, November 21, 2011

Pisang emas dibawa belayar

YAY! Dah setel semua esaimen. SEMUA.
YAY! Dah boleh rehatkan kepala otak sekejap tanpa fikir esaimen lagi.
YAY! Dah boleh update blog setelah lame terbengkalai.
YAY! Dah ade mase nak cuci baju penuh sebakul.
YAY! Bilik dah kemas daripada kelihatan seperti gudang garam. -___-
YAY! YAY! YAY!

Tapi hari ni berasa sedikit sedih dan rindu sebab terbaca diary lame. Maaf kalau kite ter-menangis dan ter-rindu kat awak. <-- cakap kepada yang faham.

Oke yang lain lain tak payah faham. Wakakakaka.

Oke baiklah, sebenarnye hari ni berasa sedih sebab tibe tibe teringat kawan kawan lain semua dah nak habis belajar. Tinggal lah aku dan sedikit kawan kawan lain yang harus meneruskan pengajian untuk 1 sem lagi. Bile teringat sem depan dah tak jumpe muke muke kawan kawan tu semua, alaaahaaaii sedihnye maaakk. T__T

Mungkin tunggu graduation day tahun depan baru boleh jumpe diorang semua balik. InsyaAllah kalau panjang umur. Sedih tak cakap macam ni? T___T

Kalau lepas graduation, dalam mase 5 tahun lepas tu, adekah masih ingat saat saat belaja ini? Adekah masih mengenali satu same lain? Adekah masih mahu bertegur? Adekah masih ingat saat saat bersusah payah menyiapkan esaimen? Adekah masih ingat? Adekah? Adekah?

T__T

Dah, malas nak fikir lagi. Sedih.

Oke bye.

p/s: Abaikan tajuk.