Tuesday, November 29, 2011

Kan dah cakap 21 itu seronok

Tengok je lah gambar gambar ini.


Terime kasih semua, terime kasih Cik Z, kalau ade sumur di ladang boleh kite menumpang mandi, kalau ade umur yang panjang boleh kite berjumpe lagi. - Barbecue with few friends di rumah Cik Z yang cool. 


Dan bersama Hasmah di hari hari terakhirnya di sini bersame ku menonton Twilight Saga Breaking Dawn yaaww. T__T Thanks Hasmah, don't forget me. Me wuv Hashmah.

Anyway, pergilah tengok Twilight, best.

Walau duit hilang RM100, walau bergaduh dengan kekasih, I tetap happy sehappy meal. Tapi sekarang I nak redo assignment. T__T


Kbye bye bye.