Monday, January 30, 2012

Talk crap.

Since this semester I only got two subjects to deal with, cewah deal with konon, makanya kedua dua subject tersebut telah mengeluarkan assignment masing masing. Kalau awak semua ade masalah insomnia teruk, awak semua boleh tengok assignment dan baca 18 kali. Kemungkinan pusingan pertama dah tumbang tu dah boleh agak dah. Tak payah susah payah jumpe doktor psycho, jumpe kaunselor. No need bebeh. Tapi masalahnye di sini ialah, takde masalah ape pon. Cume bile dah lame sangat takde ape nak buat, assignment tu macam malas malas je nak buat. Normal tak? Oke tak normal. Encik Malas please don't disturb me.

Actually, I don't have any important things to share with pon, hihik, cume rase macam loser bile blog senyap. Anyway, this semester I'm working while pegi kolej belajar. Mak cakap takpelah kalau boleh memenuhi kehendak awak nak ke konsert. Eh eh eh tak, mak cakap takpe kalau boleh memenuhi kehendak tapi study kena stabil. Setelah di pikir pikirin, saye pon buat part time job menolong makcik KFC di area sekitar tempat kediaman. Tak setiap hari, kadang kadang hari je. Hiihiikk. Maka assignment dan kerja dan kelas masih tidak mengganggu antara satu same lain.

Sepanjang sebulan di semester baru, I have nothing to share with sebab kau bayang aku pegi kelas sehari 1 kelas, so ape benda yang aku nak share? Budak freshie pon aku tak nampak and tak kenal. Tahniah Amie tahniah. Except for last Friday I pegi dating dengan kekasih and teman kekasih urut kaki, setengah jam 20 ringgit. Berminat? Boleh pegi carik kat BB, urut kaki open air. Sambil urut, sambil tengok bintang sambil dapat mesej dari kekasih cakap 'Sakit jugak urut kaki ni'. -__-"

Tak paham kan?

Oke bye.

p/s:I'm coming home this Thursday. Yay! Jumpe hari Selasa nanti. Hihik.


Saturday, January 14, 2012

T__T


Its so hard to say that I'm sorry, I'll make everything alright
All these things that I've done now what have I become
And where'd I go wrong
I don't mean to hurt, just to put you first
I won't tell you lies (Im sorry)
I will stand accused with my hand on my heart
Im just trying to say

Im sorry it's all that I can say
You mean so much and I'd fix all that I've done
If I could start again
I'd throw it all away to the shadows of regrets
And you would have the best of me

I know that I can't take back all of the mistakes
But I will try
Although it's not easy, I know you believe me, 'cause I would not lie
Don't believe thier lies, told through jealous eyes, they don't understand (Im sorry)
I won't break your heart, I won't bring you down
But I will have to say

Im sorry, it's all that I can say
You mean so much and I'd fix all that I've done
If i could start again
I'd throw it all away to the shadows of regrets
And you would have the best of me

Im sorry its all that I can say
You mean so much and I'd fix all that I've done
If I could start again
I'd throw it all away to the shadows of regrets
And you would have the best of me

Monday, January 9, 2012

Temasik





Ape yang best kat Singapore adelah kebersihan bandar mereka. Kkkbye.



02012012 yang lalu.


Thanks :)



Thursday, January 5, 2012

Semester 8

Semoga semester ini berjalan lancar dan mendapat keputusan cemerlang. Semoga diri ini tidak leka dan fokus terhadap percutian ke Jakarta yang telah dirancang bersama. Kkk fine, semoga tidak leka dan fokus terhadap pelajaran.

Anyway,


emm well, he came back, knocking on my door. But I only open my window. Jadi, kalau lepas ni dea nak pergi lagi, baru aku nyanyi lagu Don't Go Knocking On My Door nyanyian Britney Spears k. Kk fine, kalau dea nak pergi lagi, takpe, kalau nak stay pun takpe. Tapi kalau ade orang lain yang datang yang macho macam Adi Putra ke datang ajak kawin, lagiiiii takpeeee. -..-

Oke yang ni tak penting, janji semester ni 4 ringgit. InsyaAllah.

Kkbye.



Sunday, January 1, 2012

2012

Benda benda common seperti harus ade 1 entry baru menjelang new year memang harus menjadi ikutan sejak kecil lagi. -..- Semasa tahun baru Islam tempoh hari taknak pulak sibuk sibuk berazam -..-

Kkk. Kerana tahun 2011 yang paling banyak benda sedih berlaku seperti, salah 1 benda paling sedih ialah apabila kematian sepupu paling saye hormati tempoh hari. *Al fatihah.

Kehilangan kekasih T__T

Perkara ketiga paling sedih bile hilang kawan baik, memang walaupun orang nampak macam aku ni jahat malah beliau pon anggap aku kawan paling jahat kat dunia ni, tapi sape tahu aku lah yang menangis bile dapat tahu aku hilang dea dan bile setiap kali aku teringat dea dan setiap ape yang kitorang buat bersame, mesti aku akan rindu dea. Takpelah kalau kawan kawan baik marah pun, takpelah walau diorang tak memahami bile aku cakap aku rindu kawan aku tu. Takpe. Aku je tau perasaan hilang kawan baik tu. Kadang bile aku cakap something macam dea sebenarnye yang tak faham keadaan, tapi sebenarnye aku nak dea faham yang aku buat tu sebab aku sayang dea. Cume dea taknak bukak hati dea untuk faham keadaan tu.

Hah tudia punye panjang lebar. (Tapi sebenarnye harap dea bace dan memahami) T__T

Sape tak sayang kawan? Takpelah kalau true friends aku marah pasal entry ni, tapi aku nak diorang jugak tau, yang aku sedih hilang kawan baik. Tak dea orang yang sempurna dalam dunia ni. Aku tak sempurna aku tak perfect, aku buat salah jugak.

Oke maaf emosi sikit. Sedih baru lepas tengok Ombak Rindu -..-

Anyway, harap tahun 2012 aku boleh gembira semula.

Kkbye!