Sunday, January 1, 2012

2012

Benda benda common seperti harus ade 1 entry baru menjelang new year memang harus menjadi ikutan sejak kecil lagi. -..- Semasa tahun baru Islam tempoh hari taknak pulak sibuk sibuk berazam -..-

Kkk. Kerana tahun 2011 yang paling banyak benda sedih berlaku seperti, salah 1 benda paling sedih ialah apabila kematian sepupu paling saye hormati tempoh hari. *Al fatihah.

Kehilangan kekasih T__T

Perkara ketiga paling sedih bile hilang kawan baik, memang walaupun orang nampak macam aku ni jahat malah beliau pon anggap aku kawan paling jahat kat dunia ni, tapi sape tahu aku lah yang menangis bile dapat tahu aku hilang dea dan bile setiap kali aku teringat dea dan setiap ape yang kitorang buat bersame, mesti aku akan rindu dea. Takpelah kalau kawan kawan baik marah pun, takpelah walau diorang tak memahami bile aku cakap aku rindu kawan aku tu. Takpe. Aku je tau perasaan hilang kawan baik tu. Kadang bile aku cakap something macam dea sebenarnye yang tak faham keadaan, tapi sebenarnye aku nak dea faham yang aku buat tu sebab aku sayang dea. Cume dea taknak bukak hati dea untuk faham keadaan tu.

Hah tudia punye panjang lebar. (Tapi sebenarnye harap dea bace dan memahami) T__T

Sape tak sayang kawan? Takpelah kalau true friends aku marah pasal entry ni, tapi aku nak diorang jugak tau, yang aku sedih hilang kawan baik. Tak dea orang yang sempurna dalam dunia ni. Aku tak sempurna aku tak perfect, aku buat salah jugak.

Oke maaf emosi sikit. Sedih baru lepas tengok Ombak Rindu -..-

Anyway, harap tahun 2012 aku boleh gembira semula.

Kkbye!