Thursday, January 5, 2012

Semester 8

Semoga semester ini berjalan lancar dan mendapat keputusan cemerlang. Semoga diri ini tidak leka dan fokus terhadap percutian ke Jakarta yang telah dirancang bersama. Kkk fine, semoga tidak leka dan fokus terhadap pelajaran.

Anyway,


emm well, he came back, knocking on my door. But I only open my window. Jadi, kalau lepas ni dea nak pergi lagi, baru aku nyanyi lagu Don't Go Knocking On My Door nyanyian Britney Spears k. Kk fine, kalau dea nak pergi lagi, takpe, kalau nak stay pun takpe. Tapi kalau ade orang lain yang datang yang macho macam Adi Putra ke datang ajak kawin, lagiiiii takpeeee. -..-

Oke yang ni tak penting, janji semester ni 4 ringgit. InsyaAllah.

Kkbye.