Monday, January 30, 2012

Talk crap.

Since this semester I only got two subjects to deal with, cewah deal with konon, makanya kedua dua subject tersebut telah mengeluarkan assignment masing masing. Kalau awak semua ade masalah insomnia teruk, awak semua boleh tengok assignment dan baca 18 kali. Kemungkinan pusingan pertama dah tumbang tu dah boleh agak dah. Tak payah susah payah jumpe doktor psycho, jumpe kaunselor. No need bebeh. Tapi masalahnye di sini ialah, takde masalah ape pon. Cume bile dah lame sangat takde ape nak buat, assignment tu macam malas malas je nak buat. Normal tak? Oke tak normal. Encik Malas please don't disturb me.

Actually, I don't have any important things to share with pon, hihik, cume rase macam loser bile blog senyap. Anyway, this semester I'm working while pegi kolej belajar. Mak cakap takpelah kalau boleh memenuhi kehendak awak nak ke konsert. Eh eh eh tak, mak cakap takpe kalau boleh memenuhi kehendak tapi study kena stabil. Setelah di pikir pikirin, saye pon buat part time job menolong makcik KFC di area sekitar tempat kediaman. Tak setiap hari, kadang kadang hari je. Hiihiikk. Maka assignment dan kerja dan kelas masih tidak mengganggu antara satu same lain.

Sepanjang sebulan di semester baru, I have nothing to share with sebab kau bayang aku pegi kelas sehari 1 kelas, so ape benda yang aku nak share? Budak freshie pon aku tak nampak and tak kenal. Tahniah Amie tahniah. Except for last Friday I pegi dating dengan kekasih and teman kekasih urut kaki, setengah jam 20 ringgit. Berminat? Boleh pegi carik kat BB, urut kaki open air. Sambil urut, sambil tengok bintang sambil dapat mesej dari kekasih cakap 'Sakit jugak urut kaki ni'. -__-"

Tak paham kan?

Oke bye.

p/s:I'm coming home this Thursday. Yay! Jumpe hari Selasa nanti. Hihik.