Friday, April 19, 2013

New job

Today was my second day at Olympia College Johor Bahru. The environment quite nice, the people always busy so if you want to get known by all the staff fast you have to be extra peramah and banyak cakap. The problem I'm facing here is I tak pandai networking and so I cried a lot before masuk keje semalam. Because I'm scared and ade shift pagi and petang. Kalau nak keje shift baik keje Guardian. Tu je yang ade dalam kepala semalam.

After briefing dengan supervisor, dea cube teynangkan diri ini macam jangan takut, kalau tak tau kite boleh same tolong-menolong and this and that so I pon teynang. Tapi masih sedih so malam lepas pulang call kekasih nangis-nangis so dea pon teynangkan I lagi macam takpe cube dulu ade orang lain shift 7 pagi sampai 7 malam and this and that so I pon teynang lagi.

But my second day quite rough sebab hati masih bukan di sini.

Oh anyway, I  dah berenti keje yang sebelum ni. Walaupun keje enjoy tapi terpaksa berenti atas sebab-sebab tertentu and I got a problem with my bos. So bos, tolong dengar Pierce The Veil-King For A day.

Kheri if you read this, I missed you sista. Kehkeh.

Got to go, training dekat front office T_T

Bye!